υλικά
1 1/3 κουπας αλεύρι
¼ κούπας κακάο
1 βανίλια
½ κουταλάκι σόδα
1/8 κουταλάκι αλάτι
1 κούπα ψηφίδες σοκολάτας
¼ κούπας κονιάκ
¾ κούπας ζάχαρη καστανή
½ κούπα μαργαρίνη σόφτ
Εκτέλεση.
1. Σ΄ενα μπολ κοσκινίζουμε το αλέυρι με το κακάο τη βανίλια, τη σόδα, και το αλάτι.
2. Χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ τη μαργαρίνη με την καστανή ζάχαρη ώσπου να αφρατέψει
3. Ρίξτε το κονιάκι κουταλιά κουταλιά και χαμηλώστε την ταχύτητα στο ελάχιστο.
4. Ρίξτε το μείγμα στερεών υλικών λίγο λίγο στο μείγμα της μαργαρίνης ανακατεύοντας ώσπου να γίνει ζύμη απαλή και λεία.
5. Ρίξτε και ανακατεύψτε απαλά με ένα κουτάλι τις ψηφίδες σοκολάτας
6. Στρώστε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και πλάστε τες σε μπαλάκια και αραδιάστε τες στο ταψί σε απόσταση γιατι θα φουσκώσουν και θα απλώσουν.
7. Ψήστε τα μπισκότα στους 200 βαθμούς 10 λεπτά περιπου ώσπου να σκληρύνουν στις άκρες αλλά να είναι μαλακά στο κέντρο.
8. Σερβίρουμε.
1 1/3 κουπας αλεύρι
¼ κούπας κακάο
1 βανίλια
½ κουταλάκι σόδα
1/8 κουταλάκι αλάτι
1 κούπα ψηφίδες σοκολάτας
¼ κούπας κονιάκ
¾ κούπας ζάχαρη καστανή
½ κούπα μαργαρίνη σόφτ
Εκτέλεση.
1. Σ΄ενα μπολ κοσκινίζουμε το αλέυρι με το κακάο τη βανίλια, τη σόδα, και το αλάτι.
2. Χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ τη μαργαρίνη με την καστανή ζάχαρη ώσπου να αφρατέψει
3. Ρίξτε το κονιάκι κουταλιά κουταλιά και χαμηλώστε την ταχύτητα στο ελάχιστο.
4. Ρίξτε το μείγμα στερεών υλικών λίγο λίγο στο μείγμα της μαργαρίνης ανακατεύοντας ώσπου να γίνει ζύμη απαλή και λεία.
5. Ρίξτε και ανακατεύψτε απαλά με ένα κουτάλι τις ψηφίδες σοκολάτας
6. Στρώστε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και πλάστε τες σε μπαλάκια και αραδιάστε τες στο ταψί σε απόσταση γιατι θα φουσκώσουν και θα απλώσουν.
7. Ψήστε τα μπισκότα στους 200 βαθμούς 10 λεπτά περιπου ώσπου να σκληρύνουν στις άκρες αλλά να είναι μαλακά στο κέντρο.
8. Σερβίρουμε.